Problema Radoi

Traiesc cu declaratiile conducatorilor de fotbal in fiecare zi. Unele ma amuza, altele mi se par total la nelalocul lor. Multe vin din interese pe care nu le deslusim concret pe moment. Altele, dintr-un orgoliu nemasurat. Multe, de ce sa n-o spunem, si din prostie.
Dar uneori e nevoie de lupta asta zilnica a declaratiilor tembele ca sa mai iasa si unii „porumbei” pe gura. Cristi Borcea a zis ca „in ultimul an, Radoi mai mult vorbeste decat joaca!”. Daca dezbracam declaratia de „dinamovismul” din ea, am putea constata ca Borcea are dreptate. Nu sunt de acord ca Radoi ar vorbi mult, dimpotriva. In calitate de capitan al Stelei ar putea si ar avea dreptul sa vorbeasca mai mult.
Dar sunt foarte de acord cu afirmatia ca Radoi nu prea mai joaca. Mai ales de vreo doua luni incoace. Intamplator sau nu, aceeasi perioada in care Steaua are 11 meciuri fara infrangere. Daca era vorba de altcineva, se observa mai repede. Ar fi venit si apostrofarile tribunei (saracu’ Lovin stie cel mai bine!), si declaratiile despre „prezentatori de moda”. Fiind vorba de Radoi, nimeni n-a prea zis nimic. A trebuit sa vina un „dusman” sa observe un adevar trist pentru Steaua: Radoi nu mai merge in ultima vreme.
Sigur, nu Radoi e principala problema din jocul Stelei. Dar e una dintre ele. Pana la urma, e si de inteles: la ce pretentii sunt de la el si prin cate accidentari a trecut, ar fi de domeniul utopicului sa credem ca Radoi poate juca tot timpul asa cum il stim.
In rest, Timisoara a aratat bine in Ghencea, e o candidata buna la titlu, dar multe se pot schimba in iarna. Lucrurile bune nu prea tin in fotbalul din Romania. Iar Dorinel incepe sa aiba probleme. Primele doua egaluri au fost oarecum „in grafic”. Al treilea, in nici un caz. Vorba lui Iancu, inca un adevar venit de la „dusman”: „Dorinel are liniste pentru ca Gigi e ocupat cu campania electorala”.

Etichete: , , , ,

4 răspunsuri to “Problema Radoi”

  1. Vicky Says:

    Radoi arata mai fin ca oricand si aici ma refer la FIN al unui NAS… La cum a jucat in ultimele meciuri… ar trebui sa fie primul care se urca in autocarul „stelar”…..

    Si ca off-topic, azi, pe la 12,26 cam asa, nenea ala de la Jandarmerie, Militaru, era si pe Gsp si pe Sport.ro, cica in direct, in acelasi timp!! M-am amuzat teribil. Acuma nu stiu cui sa dau credit, pana la urma cum e?

  2. ValiM Says:

    @Vicky:
    Se poate intampla, stiu ca e caraghios, dar chiar se poate. Daca sunt stiri cu prezentator la noi, noi tinem sigla de direct pe toata durata stirilor. Daca Militaru era pe o inregistrare si era in stiri cu sigla de direct, da, e posibil sa fi fost in direct la gsptv. Sau invers.

  3. redandblue Says:

    radoi de mult nu mai merge , el mai mult strica jocul stelei , o avea el daruire si vointa dar din pacate nu e de ajuns , jocul lui nu mai e acelasi , accidentarile l-au naucit si ar bine sa joace mai putin ca isi reintre in ritm altfel va intra in gura multor suporteri stelisti , is si eu stelist dar nu am prostul obicei de a critica jucatorii in perioade proaste a carierei lui , ba dinpotriva pe forumurile steliste le-am luat apararea unor jucatori ca neaga , banel sau chiar lovin ( ciudat , nu? :D)

  4. soren.steaua Says:

    Din pacate 11 meciuri fara victorie . Era bine macar sa fie 11 meciuri fara infrangere .

Lasă un comentariu